50 éve az élen 1956-2006

       THE ORIGINATOR SINCE 1956

 

AZ OLFA KATALÓGUSÉRT KATTINTSON IDE >>

 1956-ban Y. Okada úr, az OLFA CORPORATION (Japán) megalapítója, feltalálta a világ első tördelhető késpengés vágóeszközét. A vágókések egyszerűségüknek és funkciójuknak köszönhetően nagyon népszerűvé váltak. Számos felhasználónak szinte nélkülözhetetlen munkaeszköznek bizonyulnak, melyre általában OLFA vágószerszámként hivatkoznak. A késpenge hossza, szélessége és szöge, amiket Y. Okada úr határozott meg, világszerte szabvánnyá vált a letörhető késpengék számára. Az OLFA több mint száz fajta magas minőségű precíziós vágószerszámot készít, amelyet az ipari szakemberek, kereskedők, biztonsági vezetők és általános otthoni felhasználók igényei alapján terveztek és fejlesztettek ki. Az OLFA vágóeszközöket egyedülállóan kényelmes markolat, széles méret és formaválaszték jellemzi. Szerkezetük megkönnyíti a legmegfelelőbb szerszám kiválasztását a végzett munkafolyamathoz.

A DIPADA Kft. az OLFA termékek területi képviselője, nagykereskedője. Számos műanyagipari, papíripari ill. egyéb szakipari tevékenységet folytató partnerünket szolgálunk ki immár 10 éve, vevőink igen nagy megelégedésére. Örömmel mondhatjuk, hogy az OLFA termékek vevői elégedettsége olyan magas, hogy nem is tudnánk más termékkel kiváltani, pótolni.


A teljesség igénye nélkül csak néhány meghatározó OLFA terméket szeretnénk alább szemléltetni.


 
Azoknál az egyedi ipari munkafolyamatoknál, ahol még az OLFA nem fejlesztett ki speciális célszerszámot – elsősorban a műanyagipari sorjázásoknál – más gyártók termékeit kínáljuk partnereinknek mint pl. az alábbi precíziós sorjázó-kést és a hozzá rendelhető 3-fajta kivitelű TiN (Titánnitrid) él-bevonatú pengéket.
A DIPADA Kft. az OLFA termékeken kívül még 5-6 elsősorban penge ill. késgyártóval tart fenn közvetlen importőri kereskedelmi kapcsolatot.




 
Amennyiben szakipari késekre-pengékre, ill. sorjázó késekre és pengékre, ollókra van szüksége - vagy esetleg vágástechnikai problémája van - hívjon minket bizalommal, kézséggel állunk a rendelkezésére.
 

Hívjon most!

+36 49/540-517

Gyártóink

 
 


 
 


 


Látogatottság

Content View Hits : 218546
Egyedi igény szerint szállítunk import tartalék alkatrészeket.
Ha hozzáértő segítségre, tanácsra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére.